Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte lätt att behålla förståndet, av ~~sunny~~, inspirerade Texten är något förlängd för att passa formatet


Kritik på en text (179)






hur man än
vänder och vrider
på sig, är

man en del
av samhället, om
du inte är

med på tåget
får du vackert
stå kvar på

stationen och vänta
på nästa som
kanske är inställt

när det väl
kommer ikapp din
lust och längtan...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-21 09:43



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja en måste hänge på och hänge mä - i allt sôm ä
dä sjunges att "dä ä inge kônstigt mä dä"..nej det ä väl inte dä
men jobbigt ôm en blir kvar på stationen och får vänte på näste
när alle lustera kanske sine ut och dött

superbt ur och om Livet självt ..bokmärker för att läsa flertalet gånger!!!
2009-03-21

  Mr Lindemann VIP
då själva tågstationen
lagts ned och

vi iväntan på tåg
måste förlita oss
på att ställa en fot
framför den andre
i att börja ta oss
fram



gåendes
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP