Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och poängen går till

Jag är golvad
men går
samtidigt upp
i taket

Vårt vardagsrum
får en helt ny
touch
från denna
utsikt

och din urringning
är inte att
leka med
nej den är
något
man vill ge sig in
i med största möjliga allvar

Jag är
knäckt
och delarna
av mig
kallar till möte
med endast en punkt
på programmet

dig

Lite lördagskåthet
tänker
ni
och visst
ligger det en poäng
i den tolkningen

och på
tal om poäng

du är en tia
baby




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-21 19:22



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Ja järnspikar så snyggt!!!
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan