Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du funderar över vilken dikt du ska läsa så läs denna !!

ingen är
skyldig
och alla
går därifrån
med
blodiga knogar

inga
stora
bokstäver
dock
små
människors
längtan
efter
att bli
mindre
än
minst

inga
hade
inga problem
tills
robban broberg
började
rimma

ingela
la la la la la

inga
drömmer
om att
leja
krimminella
motorcykelgäng

inga
har
inga drömmar
kvar efter
det
så hon håller
kvar vid hatet
som
en kol
patient
vid syrgastuben

jag dricker starköl
och skriver dikter
samtidigt
som
BOB DYLAN
utmanar
mitt
verbala intellekt

man måste skriva
BOB DYLAN
med
Caps Lock
aktivt

fuskpälsar gör sig icke
besvär
i vegankretsar
att se rött
gör en blind

jag
vill se
dig
naken
utan en tråd på
kroppen

jag
lovar dig
att
glöden
från cancertaggen
är
värt
minuterna
ditt
liv
minskar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-21 22:03



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Du är i min space. Det är bara att jag skriver så taskigt när jag dricker öl
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan