Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla mig fuckman

Tråkigt
är det

Färgen grå
dominerar min
blåa
tillvaro

Bluestonerna
viker sig
i moll
och dör
likt
ovattnade
tulpaner

Barnsånger
förvandlas
till
blott
en dag ett ögonblick i sänder

Popcornen förblir
osaltade
coca colan avslagen
( bra för magen )

Orgasmer
uteblir
stånd sticker ut
i 30 minusgrader

Anlita gärna
en fackman





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 197 gånger
Publicerad 2009-03-21 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan