Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sätter punkt efter sista ordet

Sist men inte
minst
så börjar
dikten

Vacker
efter
en flaska vin
utsikten
är
framtidstung

Jag
puffar
för
piff
och kanske
lite
mord

kommersiell
musik

Putta
hittarna
diskret över
bergskanten
och andas
in
en
dylan låt
eller
två

Onanera
mera
doktorn rekommenderar
utlösning
en gång om dagen
bra för prostatan

Spottar mig
i nävarna
och sätter igång
med
ovanstående

Sist men inte
minst

.




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-22 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan