Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskade barn.


Ords frånfälle

tystade skrik
kvävda i strupen

ekar ur blicken
skriker genom ögonkast
blott en sekund

närandes livsångest
bakom stela läppar
neutrala ansiktsdrag

undantaget ögonblicken
stötvis
i blickfånget

tomrummet skapat
av ords frånfälle
till bredden fyllt
av sorgens stämma




Fri vers av moritz-74
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-22 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

moritz-74
moritz-74