Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han

Stora svarta hål
jag aktar mig men ramlar ändå
rakt ner rakt på

Ligger sedan där
bakom soffan
en stund

Luktar på dammtussarna
hör klockan i köket ticka tacka
inte för tiden

saknaden är klyschigt fuktig och svår
jag står
bakom gardinen och glor

fibrer vävda tätt tillsammans
mina fibrer luckras upp
trådar faller av faller ner

Du ser?




Fri vers av Violet Blue
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-23 15:34



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag gillar den naiva och ensamma tonen som ändå dock inte är direkt depressiv... utan mera lekfull i sin beskrivna saknad. Skönt skriven.
2011-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Violet Blue
Violet Blue