Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig vila i din famn

Låt mig få vila i din famn
Bara för en stund, tills jag fått tillbaka lite värme
Håll dina armar hårt om mig
Kanske jag stannar upp i din värld lite längre då

Jag flyr snart
Tar hissen ner till min vardag och sluter mig i mig själv
Där ingen ser, ingen vet vad jag gömmer långt in

Ingen ska behöva se mig gråta
Ingen ska behöva torka bort mina salta tårar för att jag är för svag
För svag för att våga lita på dig
Låta dig bli ett glädjeämne i mitt liv
Du kommer försvinna, det vet jag
Försvinna bort bland de goda, de som lever

Om du håller min hand så hårt att det nästan gör ont
Kanske jag dras med
Dras upp från mitt hål och glömmer alla tårar
Tårarna du aldrig sett, aldrig vetat om

Det är bara drömmar jag vet
Min plats är fastslagen, jag vet var jag hör hemma
Men innan jag går
Innan jag flyr undan vad som kanske kan läka mig
Låt mig bara få vila i din famn




Fri vers av Pona
Läst 453 gånger
Publicerad 2005-09-11 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pona
Pona