Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På riktigt.

Jag kan inte säga Jag Älskar Dig, för det gör jag inte.
Jag vill inte prata med dig.
Jag vill inte höra från dig.
Jag vill inte se dig.
Hårda ord från en dotter men vi som personer fungerar inte tillsammans.
Var snäll och vakna upp, vi lever i nuet.
Vakna upp ur dina drömmar, det är verkligt.
Jag går vilse på stigen som leder till...
Är detta ett felsteg i mitt liv?
Eller leder det till något bättre?
Väntar ljusare eller mörkare tider?

Vad skiljer mig från andra?
Vad skiljer dig från andra?
Vad skiljer oss från andra?

Både Kärlek och Hat är starka ord, men jag kan inte vara stark längre.
Missförstånd är det starkaste som finns just nu.
Och Svek.

Jag känner mig sviken och bedragen av mina närmaste.

Är detta rättvist?

Så många frågor, så få svar.

Tillit.

Aldrig i mitt liv har jag litat på någon. Aldrig i mitt liv kommer jag lita på någon.

Och nu ger ni mig ännu fler anledningar till att inte lita på er och det försämrar mitt förtroende till alla.

Speechless.




Fri vers av Losana
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-23 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Losana
Losana