Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heartbreak

På gatorna i en vilsen själ. En oändlig väg jag har framför mig. Vart jag än tittar ser jag dig. Jag försöker fly, men hur jag än gör springer jag in i dig. Svartsjukan sprider sig inom mig, känslan jag hatar, känslan jag lever på, känslan jag är besatt av. Kniven mot hjärtat, det svider av förkrossande. Jag vill fly, långt bort och komma på andra tankar. Det är som en omvänd saga som börjar lyckligt och slutar sorgligt. Det är inte så mina sagodröm ser ut. Prinsen på den vita springaren rider ifrån mig. Tårarna rinner ner för min kind i min ensamhet med dig i tankarna. Mitt öppnade hjärta går inte att stänga, endast av en person. Och det är Du.




Fri vers av Losana
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-23 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Losana
Losana