Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leve postverket, leve tanken

Hur väcker
man åtrån
i ett oskrivet
brev

Varför
kallas
det frimärke
när det
kostar
5 och 50

Jag har länge tänkt

att posta mig
själv
tilll bättre behövande,
bara för
att se
deras oförstående
miner

Det kanske
låter
lite
flummigt
det här

Men tanken
den är
ju fri




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-23 21:27



Bookmark and Share


  * Ammi *
flygande bra skrivet, fast portot är sexigt numera!
ordet frimärke är vilseledande, borde anmälas, fritt ska vara fritt, eller hur
applåd
2009-03-24

  Hans w-art Westlund VIP
Varför
kallas
det frimärke
när det
kostar
5 och 50

underbart ola
2009-03-24

  Annmargreta
Försök att få iväg ett brev
för 5,50 det kostar 6,00 kronor nu!
Din ideär bra!
2009-03-23

  Øivind Armand Halvorsen
Ja dette var morsomt! Det er mye motsettningsfult her i verden.
F. eks, jævla bra. skrekkelig fint, osv.
2009-03-23

  Trädflickan
Väldigt flummigt men påminde mig tyvärr om en viss brevbärare som jag helst vill glömma.

Mannen: Jag kände mig aldrig orolig för att hon var otrogen. Inte förrän vi flyttade från stan och jag såg att vi hade samma brevbärare..
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan