Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Vaniljögon

”Vart än jag springer
Så springer samvetet hack i häl
Och vart jag än gömmer mig så
Hittar jag alltid mig själv helt mållös!”

Snälla vaniljögon, jag lovar
Du låg inte i garderoben, det var bara som det såg ut
Du var inte full och jag var inte full

”Vintern kommer bakom mig
jag tar den med mig
Jag är förföljd av problem”

Snälla vaniljögon, jag lovar
Vi ligger inte på gatan
Det snöar inte alls
Vi är inte fulla på tomheten

”Vi kanske är beslutna att förlora
men bara därför behöver vi inte ha fel
det kommer de aldrig förstå”

Vaniljögon, jag vet
Äntligen har vi rätt




Fri vers av Johan Blixt
Läst 526 gånger
Publicerad 2005-09-11 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Blixt
Johan Blixt