Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det vackraste fula


hur ska han kunna lära sig
när han bara får sitta i passagerarsättet
visserligen längst fram
men ändå utan kontroll att styra sitt liv

låt världen gå under
när en cirkus kommer till stan
och alla skrattar åt clownerna
så kommer han göra när världen går under

han tycker murmansk är vackrare
än siluetten av new york
han tycker om det fula
som alla andra smeker för att vara enkla




Fri vers av Nikanor
Läst 464 gånger
Publicerad 2005-09-12 11:34



Bookmark and Share


  johii
oj, jag skrev fel, andra versen.. andra versen fångar mig helt..
2005-09-12

  johii
oj hjälp vilken superbästig dikt. speciellt första versen fångade mig totalt!
2005-09-12

  Teresia Ridell
Jag gillar den här ! Visst behöver man en viss makt för att kunna påverka, om än så lite ?
2005-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Nikanor
Nikanor