Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grön gubbe eller Röd gubbe?

Vissa dagar är det grön gubbe vid alla övergångar
andra dagar är motsatta

Visssa dagar får du vänta på alla tåg
andra dagar öppnas dörrarna precis då du kommer

Alla köer
eller
inga köer

Beroende på dagen,
slumpen
eller din egen
tanke, känsla och mående
?




Fri vers av Tina-sol
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-26 10:06



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Dan Brown borde skriva en roman om ett hemligt brottssyndikat som försöker få jorden att gå under genom att manipulera trafiksignaler.

Jag gillar också att surfa på slumpen, när vågen väl kommer.
2009-03-26

  Larz Gustafsson VIP
Ibland undrar man om alltsammans är en konspiration.
2009-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol