Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smultronen de nu

Smultronen de nu
en röd dräkt
på sig drar.
Solen dem mättat
i överflöd har.
Men deras törst
stor den är.
Och de smaka nu
ack så bittert.

Rankorna av ärtor
klättra mot skyn
de luktar sig
till solen.
Och en dag
de spricka ut
i blom.
Då kommer
tant rosa och gräddelin
på besök
och de slår sig ner
i äppelträdet
som är rankornas hemvist.

Koltrastens sång
väcker mig ur
mina drömmar
Ännu en dag
att minnas

Jag vill att ni ska veta
ni mina vänner
som inte
finns med här
att jag har er
i mina tankar

Jag sänder en hälsning
med mina fränder - fåglarna
de bringar den till er
var ni nu än är.




Fri vers av Täppan
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-29 19:12



Bookmark and Share


  blå fjäril
Vackert
Vårligt
Varmt

Applåd =)
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Täppan