Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom rödvinsfläckade läppar

Söker
ditt leende
bortom
rödvinsfläckade
läppar

Rusar in
i dimmornas
labyrint

Bakom varje
hörn
finns en
hemlighet

Bakom
varje
sten
en kyss

Antingen
av döden
eller
livet




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-30 20:25



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mycket fint poetat
2009-04-02

  Teresia Ridell
Gillar enkelheten, budskapet o framförallt slutklämmen. "Antingen av döden eller livet".
Genialt !
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan