Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rik, kåt och ingenting

det där med sex
är en underlig sak
ibland är man superkåt
efter man har haft det
tänker man
vad fan var detta?
hatet kanske börjar växa?

är det kärlek då?
eller är det det som kallas att man är ett svin?
att vara kär är att vara påtänd
man ser inte verkligheten som man skulle annars
varför är det bara ett sätt att föröka sig?
jag blir fan inte kär, jag är kåt

döden ska vara varje människas befrielse
klart som fan att man hoppas man dör snart!
vem fan orkar vara så jävla perfekt som man ska?
folk väljer inte sig själva
även om du är rik måste du välja dig själv
annars är du ingenting




Fri vers av Nikanor
Läst 507 gånger
Publicerad 2005-09-13 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikanor
Nikanor