Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting att äta

Falukorven
ler i
stekpannan

Glad
att
kunna
mätta

Någon sorts
behov




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 427 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-31 17:40



Bookmark and Share


  Rude Billy
"Någonting att dricka"

rolig text!
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan