Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överleva utan vatten

Nervösare än
så här vill
jag aldrig
bli

Ändå
utmanar
jag
ständigt ödet

Äter
ångest till
frukost
och svettas
nätter

fastspända
tågspår

Rusar
in i
lokaler
fyllda
utav
alkoholstressade
dansnarkomaner
och skriker
freeze !!
nobody move
nu ska vi
fan
hålla en tyst
minut

Jag är
inte
rädd
om livet
men döden
är jag
jävligt
rädd
för

Vissna
kvistar
kan
stoppas
i friskt
vatten
men aldrig
kan
en blomma
födas under sådana
omständigheter

Nervösare än

här
vill jag
aldrig
bli

Ändå
räcker jag
mitt
längsta
finger
åt
skjutglada
terrorister

Bara för
att
se
om jag
kan överleva
utan vatten
i en
månad

eller
två




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-31 19:01



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Otroligt bra! Tycker mycket om!!!
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan