Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndans

sätt dig här hos mig
snälla viska mitt namn
snälla skriv mitt namn i sanden där jag står

sätt dig här hos mig
snälla dansa dansen
som bara du och jag förstår

låt oss dansa älvornas dans
låt oss dansa måndans

jag är berusad
av lyckan och av dess
*hopp*
*tro*
*glans*

inget kan stoppa mig nu
så snälla
säg att du ger img en endasta chans

-älskling kom här så ska jag visa dig något
en ask med en nyckel utav guld är vad jag ser
-här får du nyckeln,
det är nyckeln till mitt hjärta, älskling
-kom och låt oss dansa älvornas dans in i natten
in i kärlekens käftar

låt oss dansa måndansen




Fri vers av -charmtrollet-
Läst 314 gånger
Publicerad 2005-09-13 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-charmtrollet-