Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade

Du är den finaste av människa, har det finaste av hjärtan

-när du ler så smälter jag


Som din värme sprider sig runt oss alla vill jag sprida min kärlek till dig
Jag vill utforska världen med dig, dö med dig och vara dig värdig

Likt en blomma så vacker är du och likt en bäck porlar vår kärlek till det yttersta
Inget är starkare än kärleken oss två
Jag önskar resa bort med dig till ett land där du och jag skall vistas och älska ifred




Fri vers av -charmtrollet-
Läst 405 gånger
Publicerad 2005-09-13 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-charmtrollet-