Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kvinna

Jag såg henne idag
Jag såg hennes ansikte, hennes hy den glänste som solen
Hennes långa mörka hår som smekte hennes tränade axlar

Hon log mot mig för första gången
Hon kramade mig på ett sätt som jag aldrig varit med om förut
På ett sätt som jag inte trodde var möjligt
jag ville aldrig släppa

(lyckan var fullbordad)

jag såg henne idag
(ingenting kunde förstöra min stund)

jag såg hennes kropp
jag såg hennes varma själ
hennes omtänksamhet smekte mina sinnen inuti
(jag ler av bara tanken)

(när du med dina varma händer ber mig stanna , finns där inget annat val,
när du med dina havsblå ögon ber mig att älska dig, finns där inte längre några tvivel)




Fri vers av -charmtrollet-
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-04 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-charmtrollet-