Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utskällningarna tas tillbaka snarast!

Jag har rivit allt jag någonsin skulle kunna önska mig.
Jag har gråtit tårar över någonting jag själv orsakat.
Jag får blickar om att jag är någon annan, för att mitt skal är det.
Jag har byggt ett skal jag avskyr.
Jag har byggt en deprission.
Jag har mig själv att skylla.
Ingen annan.

Jag vill be om ursäkt.
Ursäkt för den jag skapat.
Den jag lovade mig själv att aldrig bli.
Den jag trodde att jag aldrig skulle bli.
Men jag rev ner allt jag fann.
Jag förlorade mig själv.

Adjö.




Övriga genrer av Dumb
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-31 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dumb