Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missförstånd eller bara ren dumhet


Den utan synd kan kasta första stenen...så står det skrivet.

Men det betyder ju inte att de som TROR sig vara bättre
då har rätten att se ner på andra

Fast det verkar som allt för många tolkar budskapet så




Fri vers av Therés
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-01 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!