Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...den stunden, den är bara vår



Så närmar du dig
med tysta steg
i mörkret kan jag bara se
konturerna av dig
av din kropp
Men doften
DOFTEN
den förnimmer jag
mer än jag gjort
någonsin förr

Plötsligt känner jag
din nyrakade kind
nudda lite lätt mot min
samtidigt som du
släpper ut mitt uppsatta hår
Du viskar
att du längtat så
efter att få leka
med fingrarna
i mina lockar

Jag hör din andning
medan du försiktigt
och med lätta smekningar
ser till att min tröja
hamnar på golvet
Så sakta
närmar vi oss
hud mot hud
dina fingrar på min rygg
dina mjuka läppar
möter mina

Stigande åtrå
där våra hjärtan
överröstar ljudet
av musiken
Vi rör oss i takt
till U2:s underbara
” With or without you ”
jag hör dig flämta
hör dig viska
att du brinner
och ja, ja, JA
visst brinner även jag

Vi följer vågen
låter känslan styra
och som i slowmotion
förenas vi till ett
När gryningsljuset sedan
ger sig tillkänna
och extasens höjder
precis lagt sig till ro

Då vilar jag
i dina sköna armar
och vet att stunden
den är bara
vår…




Fri vers av Junitvillingen
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-01 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen