Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passion - explosion!!

Plötsligt sker något
jag knappt förstår
när blodet rusar
hjärtat slår!
Blickar som möts
beröring från händer
heta vinterkyssar
på alla cylindrar jag tänder
Allt som slumrat
vaknar till med ett ryck
åtrån flödar
går i 200 knyck!
Du spänner din båge
jag tar plats på den
så reser vi iväg
in i skymningen
På bädden av rosor
vi låter det ske
passionen som vilat
har gjort explosionsartad entre´!
Två hungriga själar
söker och finner
en resa ovan molnen
där extasen brinner
Utmattade kommer vi
sedan i hamn
jag hör dig försiktigt
viska mitt namn
Din blick möter min
när du säger -" min vän,
säg kan vi inte
resa igen? "...




Fri vers av Junitvillingen
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-01 22:33



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Underbar passion som du får till i melodifyllda rader.
Stilfull erotik, så vacker och kärleksfull. Fantastiska rader "Du spänner din båge-till-har gjort explosionsartad entré" och den avslutande frasen är så fin..
Berörande lustfylld, verkligen en härlig dikt!
2010-07-29

  "Silver" VIP
Härlig passion!

Klar känsla för rim och rytm. Jag blir också lite nyfiken på hur den skulle bli på metrisk vers. Om det skulle dämpa passionen eller om rytmen skulle förstärka den ... :)
2009-04-03

    FinnRaggarn
en resa ovan molnen )

Du måste mena

en resa ovan polarcirkeln

på en bäd av hjortron
2009-04-03

  firefire
Härlig text som drar med och sveper iväg allt i sin väg .såsom passionen gör! Snyggt skrivet!
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen