Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett jack. En reva.

Jag har ett jack över ögonbrynet
och ett skrubbat knä
där jag försöker pilla loss det förbannade gruset

Byxorna har revor och gräsfläckar på stjärten.
Det där hålet i mellangärdet,
det talar vi inte om.

Du har sett min berusade blick
och hur kinderna kan flamma
när solen går upp över Stockholm

men jag ser det inte själv

Jag vill bara hålla mig själv om axlarna
och trycka ner henne i den där stolen
tills myrkrypningarna stillas och lyckan kommer krypande

Fy fan vad jag vill knulla ikväll




Fri vers av Tina-sol
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-01 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol