Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgsökerskan

Att söka sorg,
samla sorg

och försöka ersätta en gammal med en ny

Den blir bara större




Fri vers av Tina-sol
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-04 10:47



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
I sorgen finns saknadens kärlek och mellan sorgerna som kommer och går så får vi försöka finna kärleken i glädje.
2009-04-04

  Suzy med punkterna
Visa ord
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol