Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boll


en uppblåsbar boll, kanske rödprickig

på vit bakgrund

med stor kraft blåses det liv

i den rödprickiga plasten



blås inte liv i plasthöljet som formas till

gigantisk stor uppsväld tjock svullen

gigantisk stor uppsväld tjock svullen


boll


jag ett plasthölje

utan behov av luft


luften som sipprade in

mättar tillräckligt




Fri vers av jordgubben
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-04 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jordgubben
jordgubben