Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma, förlåt <3

Mamma, förlåt
Allt gräl och allt bråk
All disk jag lät stå
Alla kläder på golvet

Mamma, förlåt.

I mitt psykiska tillstånd klarar jag inte av att se dig såhär dålig
I mitt pyskiska tillstånd gråter jag mig till sömns
För min mamma, personen jag älskar mest
Är inlåst på ett hem
Ett hem där sjuka människor bor
Min mamma är inte sjuk
Hon har bara tappat meningen med livet

Varje natt kommer monster och äter upp mina drömmar
Och ersätter dem med mardrömmar av den värsta sorten
Mamma, ta ej ditt liv.
Du är stark
Starkare än någon annan.

Du har bara tappat livsglädjen

Jag behöver dina andetag
men du behöver mina tills du dör
Du behöver den lilla lyckan som jag har kvar
Den sista biten av mitt allt för krossade hjärta






Mamma, förlåt
Jag kan ej ge dig mer än vad du fick vid min födsel
En dotter.
Det var ej jag som började med droger.
Mamma, förlåt







Skuldkänslor äter upp mig.




Fri vers av CherryTop
Läst 422 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-04 17:41



Bookmark and Share


  Nadee
Håller med, mycket kraftfullt.
2009-04-05

  Svartsilver
mycket starkt
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

CherryTop
CherryTop