Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lys, lys , lys

När en strimma
av ljus
finner
ett oändligt
mörker


är det
ändå
osynliga hinder
som välts ner

Nya stigar
föds
otrampade
marker

Luften
går att andas




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-04 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan