asså JAG vill ha VÅR...
men inte diktjaget... hmmm" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
asså JAG vill ha VÅR...
men inte diktjaget... hmmm



jag vill inte ha någon vår i år





jag vill inte ha vår
i år

jag vill att det ska va natt
jag vill att det ska va tyst

jag vill smyga som en katt
inte säja ett knyst

älskade hur är det fatt
jag ska kyssa din byst

jag vill inte ha vår
i år

jag vill ha en jävla köldknäpp
så det sjunger i alla träd

jag ska kyssa din underläpp
göra en kärleksräd

vi ska vandra på frostad stäpp
det är dej jag vill vara med


jag vill inte ha vår
i år

jag vill ha kyla mörker & ömhets natt
jag vill att du är min gosiga katt
älskade hur är det fatt

jag ska kyssa din själ
viska allt kommer att gå väl
vill vara din tjänare & träl

kärleken ska hela våra sår
när det inte blir någon vår
i år
jag ska massera dina lår
bry mej om hur du mår
jag ska kyssa dina tår
stryka ditt hår
om jag får

jag vill inte ha vår
i år

jag vill vara ifred
det är dej jag vill vara med
på världen & tiden är jag utled

jag är bara på jorden på besök
om några år är min kropp förvandlad till rök
går nu ut & tar en chivas regal i mitt kök

jag vill ha någon vår
i år

vill ligga i säng
älskade fönstret stäng
sköt om mej för jag är sjuk
låt mej ligga i din famn så mjuk

ge mej all den kärlek jag aldrig fick
ringer min familj på så säj åt dom stick
kom ligg hos mej låt oss ta hand om oss
från kalla verkligheten vi kastar loss

jag vill inte någon vår
i år

nu får vi läkas hos gud
min älskade älskade brud.







 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-05 02:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP