Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man känner sig som mest nere, när man har tappat hoppet, när man bara vill lägga sig ner och dö. När livet totalt saknar mening Det är då som det brukar vända


Det löser sig alltid i slutet - en dikt om hoppet

En professor från Uruguay
var känslomässigt nere och paj
men när han skulle fly in kos
sprang han rakt in i matros
och blev då bögad och var utklädd till haj




Fri vers av limericks.blogg.se
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-05 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

limericks.blogg.se