Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan en blomma säga mer en tusen ord, genom att bara finnas där och grönska och vara ljuv


Både blommorna och kärleken växer

En blomsterbög från Toulouse
tyckte Måns röv var ljuv som en ros
och Måns som just fått ett nej
av en kvinna på spray
njöt av blomsterpitt och potatismos




Fri vers av limericks.blogg.se
Läst 243 gånger
Publicerad 2009-04-10 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

limericks.blogg.se