Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dimension av ensamhet

Det finns alltid nya dimensioner av ensamhet.
Det här är bara ytterligare en.

Drar jackan på och av
som för att se om vinden är en vän.

Det finns en rymd i alla samtal
som aldrig kan delas helt.
Det finns en avgrund i alla tankar
som vi inte kan ringa in

Det här är bara ytterligare en
dimension av ensamhet




Fri vers av Tina-sol
Läst 272 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-04-05 10:59



Bookmark and Share


  kaldorei
Riktigt jävla underbar!!
2009-10-17

    obscura
riktigt bra, gillade avslutet och kände på något sätt igen känslan
2009-04-27

    ej medlem längre
Vishet.....Kärnfullt.....Lysande bra-tycker jag!
2009-04-13

  Carola Zettergren
SUPERBT!!APPLÅDER!
2009-04-05

  Lejonhjärtas poesi
Du är en klok tänkare, gillar detta!
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol