Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårtecken och under våra täcken, - eld

Våren andas
och föder
nya andetag

Isflaken från våra
ryggar
lossnar
och
stenen från
mitt
bröst
faller

När
Bob
Dylan
sjöng

She makes love
just like
a woman

Då tänkte jag

dig




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-05 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan