Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dåres önskan

tårar skiner
vindar viner
putsar ögonglas

hjärtat bankar
virvlar tankar
varför? varför?? varför???

kramar kyssar
smeker leker
utan känslor?

talar kärlek
agerar lek
ger mig vänskap, inget mer

vänner ska inte älska

jag vet inte om jag vill vara din vän då

jag vill

älska




Fri vers av Beatrice J Lindéh
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-05 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice J Lindéh
Beatrice J Lindéh