Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spilld nektar

jag drack nektar
den var sur
inte menad för mig
lät mig känna för mycket
förgiftade mig
lycka trasade sönder mitt hjärta
det är hål där nu
och all min kärlek rinner ut

snälla laga mig
gör mig hel igen

lämna mig inte ensam




Fri vers av Beatrice J Lindéh
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-05 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice J Lindéh
Beatrice J Lindéh