Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen är smärta frid & glädje.





Vi tog oss ända in

Tills vi blev överkörda

Tills bara nuet återstod

& resan inåt

till det innersta rummet

med förtvivlan

med historien

med livet

& vi allt vi hade att sätta emot

var vår kåthet & kärlek

som kom med gryning

i vår långa natt

När vi såg rakt in i mörkret

så föddes sanningen

Sanningen var smärta frid & glädje.  




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-06 05:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP