Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årets första vitsippor är svarta

" Du ska ha vitsippor i håret
när vi gifter oss" sa han.

Årets första är svarta
Hon plockar dem ändå.

Det är för sent att bli en vit brud.
Men blommorna doftar som förr.





Fri vers av Tina-sol
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-06 08:41



Bookmark and Share


  När vi blir strukturer
Fint fint skrivet, abstrakt och lite oförståeligt - men inte gör det något då det är så fint.
2009-04-13

  Lejonhjärtas poesi
Det mesta är som förr fast framtiden är den vi doftar nu.
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol