Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du...

Du
som färgar min värld
så kärleksfull och röd
Du
som tänder eldar
ger mig inre glöd
Hos Dig
vill jag vakna
i tidig morgontimma
njuta gryningen på din arm
medan du gör mig hel och varm

Du
som får mig att skälva
bara jag hör din mjuka röst
Du
som ger mig sommarljus
fastän det går mot höst
För Dig
vill jag sjunga om kärlekens mystik
för ingen är som du
så kärleksfullt unik

Du
som har fått nyckeln
till mitt hjärtas inre dörr
Du
som får mig att njuta
som jag aldrig gjort förr
Till Dig
vill jag ge allt jag har
och mer därtill
om bara du visar
att du vågar och vill




Fri vers av Junitvillingen
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-06 18:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En fin året-runt-kärlekshyllning.
Klart han vill!!!
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen