Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I en perfekt värld avgår inte bara styrelsens ordförande utan istället hela styrelsen och så kan alla deras fallskärmar fälla ut samtidigt eller iallafall de vilka inte har snörena avskurna


I en perfekt värld...









…kommer svaren till en
i som ett förklarat ljus

när jag var ett barn gillade jag inte
att få höra vuxna säga

att jag kommer att begripa
ja rent av förstå

när jag blir äldre och ju äldre jag blivit
har förstått att ju mer man får reda på

ju bättre förstår man att det alltid kommer
att finnas frågor som man får svar på längre fram

vilket föder än fler frågor och ofta fler frågor
än svar samt att det är en själv det hänger på

både om jag skall få några svar och hur
de där svaren skall se ut




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-06 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP