Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnfall

Med bedjande blick ser jag dig i ögonen
Jag försöker läsa din pupiller, följa kartan in till ditt inre
Jag vill veta vad du tänker på, jag vill veta vad du känner för mig.
Runt dig finns det en mur av hård betong och metall.
En mur som ingen har lyckats riva eller rubba.
Jag räknar dina hjärtslag
Ett, två, fyra, fem, sju
Du hoppar över rutinen, skippar några slag
för du vill inte vara som de vanliga i denna värld.
Födelsemärkena på din rygg formas till stjärnor under mina fingrar
Stjärnfallen återkommer konstant på din kropp, i din kropp.
Din trygga andning skänker lugn och harmoni
åt min tankar och åt mitt nystanhjärta.
Ett enda virrvarr av trådar, färgade röda av kärleken till dig
Min hand i din hand passar som två sedan länge separerade pusselbitar
Som magneter dras de till varandra och vi fastnar i ett grepp vi inte tänker ta oss ur.
Snälla, låt det här aldrig ta slut.




Övriga genrer av Sandra Salomonsson
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-06 20:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Till och med födelsemärkena blir skönhetsfläckar då de betraktas med kärlekens ögon.
2009-04-06

  en_kaospassagerare
älskade denna mening:

"Min hand i din hand passar som två sedan länge separerade pusselbitar"
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Salomonsson
Sandra Salomonsson