Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyanser

Upp, bort, iväg
Flaxar mot skyarna
Mot det främmande land
där sanden skiftar i samma färg
som löven på marken.

Jag stirrar
Ut, bort, iväg
De där fjädrarna
lockar
frestar
till en flygtur mot
främmande riken
i ett nytt liv

Fast i marken
Halsdukar håller deras huvuden på plats
Röd hud, vit andedräkt
puls ur balans.
Fötter går utan destination
Vinden sjunger
melodier
åter igen

Tristess föds
De flaxar
Jag drömmer
De förfryser
Jag stannar kvar
i dessa välbekanta
riken och tankegångar
denna höst likså.




Övriga genrer av Sandra Salomonsson
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-28 19:56



Bookmark and Share


    Ellanpellan
Otroligt fin, och rörande
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Salomonsson
Sandra Salomonsson