Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kallar honom president

Han symboliserar
fred,
kärlek,
krig.
Han får
ett nobelt pris,
sitt huvud på ett fat.
Han säger
emot
sig själv.
Kämpar mot sin vän,
kämpar mot sin fiende.
Världen.




Fri vers av Sandra Salomonsson
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-07 13:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är frimurarna som styr bakom kulisserna.
Obama är en av dem.
"I´m so bored with the USA!" (The Clash)
2009-12-07

  Larz Gustafsson VIP
Obama är en bluff.
Det har jag hävdat hela tiden.
Istället för att satsa pengar på att sanera Harlem och andra ghetton skyfflar han in miljontals dollar i militära projekt och blandar sig i andra länders inre angelägenheter.
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Salomonsson
Sandra Salomonsson