Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Får jag be om en applåd, jag kunde inte förmå mig att applådera mig själv här, tror det blev först kortslutning och sedan hjärnsläpp num ed bild på en vän som ställde upp eller rättare sagt satt ned och visade mig nytt sätt att yogga på, på stället


Knulla är ett så vackert ord (oefterfrågad repris)







Knulla är ett så vackert ord
men det leder mig in
på en smutsig väg

blir så moralisk
när jag hör detta vackra ord
liksom ordet fitta

att det känns
som om jag är skyldig
till något slags brott
om jag uttalar dem

för mig är det lättare
att glo ner i en urringning
än att svara i telefon...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 790 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-07 19:26



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
;=)
2009-04-07

  Vilsen Annette-hittar vägen
Ha ha, din tok..... ;)
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP