Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bädd av rosor

På en bädd av rosor
kysser jag dig
hungrigt

medan morgondimman
fortfarande
ligger tät

Du skälver
viskar att du
brinner

och för en stund
delar vi vår
hemlighet




Fri vers av Junitvillingen
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-07 20:47



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
In your on bed of roses

Viva Zapata!,
2009-04-09

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen varmt och passionerat. Hetta.
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen