Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är en liten dikt om hur jag växte upp. :)


Min barndom

Fett knas va snabbt tiden spolas fram
Tänk dig från en bebis till en vuxen man
Det var inte länge sen fick jag min första mjölktand
Inte länge sen drevs jag bort från mitt hemland
Min mamma höll jag mig vid,
för att det var hon som gav mig liv
Hey! Pappan var försörjaren som gav mig glädje
Här, ta en peng, sen en sväng och se om godiset är värt det.
Min barndom är en resa jag aldrig glömmer
Många vill bli vuxna, men se hur minnet tömmer.
Och tro mig varenda gubbe och tant vill vara ung
Vara den lilla pojken/flickan som alltid driver runt,
men tyvärr är det så att tiden den sviker.... kärlek.




Fri vers av Walid Issa
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-08 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Walid Issa
Walid Issa