Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten går ut till min ex flickvän.


Kärleken

Ler du så ler jag, är du glad så är jag
Kan inte sova du finns i tanken hela natten
Jag tänker på ditt leende och tänker du är vacker
Du gör mig glad ler du så ler jag
Du får mig att må bra är du glad så är jag
Ge mig en chans och jag ger dig allt du vill
ger dig hela mitt hjärta om du ger mig halva ditt
Min kärlek du är den ända som bär den
Du är en för alla men för mig är du världen
Till något bättre har du ändrat min beteende
Ditt leende passar perfekt till ditt utseende
Hela du är underbar du är perfekt
Så det är inte så konstigt att jag föll direkt.
När jag såg dig tänkte jag direkt '' Jag måste få dig''
Jag undra va du hette men jag vågade inte fråga
Från första sekund gjorde du mig stum
Jag tog det lungt men jag tänkte de gör ont.
Jag tänker ofta på oss två tillsammans vet du det?
Har du någon aning om hur vacker du är?
När du finns vid min sida är känslan den bästa
Jag ser en bild av oss två prinsen och prinsessan
Men vad jag än gör så är jag inte han,
Han du tänker på
Han i din drömm jag är bara någon, någon som du glömmt
Jag tänker på dig hela tiden
Du lyste upp min väg när det bara var mörker i den
Men jag finns alltid här vad som en händer glömm inte bort din walid.




Fri vers av Walid Issa
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-08 17:24



Bookmark and Share


  CJ
wow!!!
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Walid Issa
Walid Issa