Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hund jag inte har

Att hunden hade så stort huvud

borde bero på en oanad kunskap-

i direkt kontrast till hans oförmåga att se färger;

Hela hans liv var som en gammal klassiker




Fri vers av Nina Pollari
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-08 17:33



Bookmark and Share


  erkki
Klassiker som Helan och Halvan? Varför inte? De (jyckarna) måste ju undra över alla knäppa prylar vi har!
2009-04-09

  erkki
Rubriken får mig att tänka på dikten
"Till min kärs dotter, ifall jag hade någon"
av
Anna-Maria Lenngren
(som levde på 1700-talet)

Den är verkligen festlig, liksom mycket annat av henne.
2009-04-08

  en_kaospassagerare
fan gillar verkligen dina texter. man blir glad av att läsa dom :)
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Nina Pollari
Nina Pollari